Image Alt

Kuvo TV

Exoprimal izlazi krajem ovog tjedna, a već imamo i detalje vezane za bogati post-launch sadržaj

Exoprimal u prodaju stiže već krajem ovog tjedna, a već sada je poznato da Capcom za njega sprema popriličnu količinu post-launch sadržaja.

Da Capcom ima velike planove za ovaj timski multiplayer naslov, unatoč ne toliko pozitivnim reakcijama igrača (koji bi već duži niz godina žele novi Dino Crisis), najbolji dokaz je iznimno bogati post-launch plan koji obuhvaća i novi mod, dodatne Exosuit varijante pa čak i crossovere sa drugim Capcomovim franšizama kao što su Street Fighter i Monster Hunter.

Već sada su potvrđene tri sezone, pri čemu će prva startati već krajem ovog tjedna paralelno sa launchem igre, dok će druga uslijediti nekada sredinom listopada. Kada je u pitanju treća sezona, ona nas očekuje tijekom siječnja 2024. godine. Hoće li sve to biti dovoljno da privuče i, što je jednako važno, zadrži igrače, ostaje nam da vidimo. No, u međuvremenu, tu je i launch trailer, pa bacite oko.

Exoprimal 14. srpnja dolazi na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a već od prvog dana moći ćemo ga pronaći i u ponudi Xbox Game Passa.