Image Alt

Kuvo TV

Homelander je praktički potvrđen kao DLC lik za Mortal Kombat 1

Izgleda da je  Homelander iz hit TV serije The Boys praktički potvrđen za Mortal Kombat 1 roster. Već je to poznata stvar svima koji prate stanje sa leakovima i glasinama na našoj stranici jer se Homelander već navodio kao mogući DLC. NetherRealm nije potvrdio ni opovrgnuo ovaj leak, a sada na temelju novih informacija možemo biti sve sigurniji da će se to dogoditi.

Naime, na službenom TikTok profilu Amazonove popularne serije, rečeno je kako će se Homelander pojaviti u idućoj Mortal Kombat igri. Komentar je ovo koji se nadovezao na Homelanderovo skorašnje pojavljivanje u Call of Dutyu, pa je jedan fan serije naveo kako već slavi dolazak Homelandera u Call of Duty i Mortal Kombat na što mu je službeni profil The Boysa napisao da će Homelander biti dio MK1 ”u jednom trenutku”.

S ovom potvrdom sada možemo lagano pričati o drugim likovima u leaku koji se sada čine sve realnijima. Na popisu su bili redom Quan Chi, Ermac, Takeda, Peacemaker iz DC Comicsa i istoimene serije, kao i Omni-Man iz serije Invincible. Nije jasno radili se o Kameo borcima ili osnovnim likovima no sigurno se radi o DLC likovima koji bi trebali doći nekad nakon izlaska igre koja je zakazana za 19. rujna.