Image Alt

Kuvo TV

Assassin’s Creed Codename Red je u planu za iduću godinu

Sudeći prema novim informacijama koje je Arisa Lagunzad, šefica Ubisoftovog odjela za business development i brand partnership, objavila putem LinkedIna, Assassin’s Creed Codename Red bi trebao stići već iduće godine te će biti jedan od najvećih blockbustera godine.

Kako navodi Twitter stranica Access the Animus, Arisa Lagunzad je ranije ove godine na LinkedInu objavila post u kojem je navela kako je Ubisoft trenutno u potrazi za japanskim sponzorskim partnerom za izdavanje igre Assassin’s Creed Codename Red, nazvavši pri tome istu najvećim blockbusterom 2024. godine. No, nakon što je njen post primjećen od strane spomenute Twitter stranice, ona je isti ažurirala uklonivši iz njega samo 2024. godinu.

Sve navedeno se također poklapa sa nedavnim insiderskim informacijama Toma Hendersona, koji je u svome izvještaju za Insider Gaming također otkrio da raspolaže informacijama prema kojima bi spomenuta igra doista trebala izaći iduće godine. Naravno, na bilo kakve konkretnije detalje morat ćemo još neko vrijeme pričekati, a u međuvremenu ćemo se već ove godine moći pozabaviti trima drugim igrama iz serijala – za slučaj da se pitate kojim, odgovor vas čeka na ovom linku.