Image Alt

Kuvo TV

Na pomolu je Need for Speed Most Wanted remake, tvrdi glumica iz originalne igre

Nakon prilično dobrog Need for Speed Unbounda, izgleda da će iduća igra iz ovog serijala zapravo biti remake jednog od najevećih hitova. Ne, nažalost, nije Underground, ali zato jeste Need for Speed: Most Wanted!

Ako je vjerovati tweetu glumice Simone Bailly, koji je vrlo brzo uklonjen, Need for Speed: Most Wanted je u razvoju i izlazi već iduće godine. Naime, ova glumica, koja u originalnoj igri igra partnericu narednika Crossa, objavila je tweet u kojem je navela da spomenuti remake izlazi tijekom 2024. godine, pri čemu je pozvala fanove da “udare jedan like i komentar” ukoliko žele vidjeti Crossa (Dean McKenzie) i njegovu partnericu (Simone Bailly) kako love “najtraženije”. Baillyjeva je potom vrlo brzo uklonila tweet, ali ne dovoljno da isti ne bude primjećen, kao što možete vidjeti ispod.

Je li se dotična glumica izlanula i otkrila detalje o novoj Need for Speed igri, ostaje nam da vidimo. No, s obzirom na popularnost spomenutog hita iz 2005. godine (ne miješati ga sa istoimenom igrom iz 2012-te) i sam trend štancanja remastera i remakea, nećemo se iznenaditi ukoliko se radi o točnim informacijama. Naravno, dok se iz Electronic Artsa ne oglase povodom cijele situacije, na sve navedeno ćemo za sada gledati samo kao na još jednu glasinu u nizu,