Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft nema u planu nikakav dodatni sadržaj za Assassin’s Creed Mirage

S obzirom na to da je Assassin’s Creed Mirage svoj život i započeo kao svojevrsna DLC ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu, vjerujemo da su rijetki očekivali da će Ubisoft za njega spremiti neki posebni post-launch program. Da spomenuta igra doista neće imati nikakav dodatni post-launch sadržaj, potvrdio je i kreativni direktor igre Stéphane Boudon.

Naime, on je tijekom nedavne AMA sesije na Redditu potvrdio da Ubisoft i Ubisoft Bordeaux (studio koji radi na igri) trenutno ne planiraju nikakav dodatni sadržaj za Assassin’s Creed Mirage.

Takvo što svakako ima smisla, s obzirom na to da će Assassin’s Creed Mirage sam po sebi biti znatno manji naslov koji će svojim konceptom biti sličan starim igrama iz serijala. To znači da će se vratiti korijenima serijala, zbog čega će biti primarno fokusiran na stealth, parkour i kretanje manjim, ali gušće naseljenim lokacijama. Naravo, kao što smo spomenuli i na početku, tome u prilog ide i činjenica da je igra inicijalno bila osmišljena kao još jedna ekspanzija u nizu za Assassin’s Creed Valhallu, pa je samim time i njen obim znatno manji od nekolicine posljednjih igara.

Kako god, Assassin’s Creed Mirage bi nam trebao isporučiti nešto linearnije i konkretnije igraće iskustvo i to već ove jeseni, budući da na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC stiže 12. listopada.