Image Alt

Kuvo TV

Objavljen je novi simulator restauracije predmeta The Repair House

Ako ste ikada na History Channelu gledali emisije o restauratorskim radionicana koje restauriraju uništene predmete i nekim slučajem poželjeli da isto to možete raditi, onda će vam novi simulator The Repair House upravo to ponuditi. U igri ćemo rastavljati, popravljati, čistiti i prodavati niz naprava i antikviteta, a njezin tvorac Claudiu Kiss, koji je već poznat po svojoj igri PC Building Simulator, obećava jedinstveno iskustvo igranja.

To znači da će se u našoj radionici pronaći glazbeni instrumenti, igračke, igraće konzole, arkade, elektroničke sprave, dijelovi auta itd. U igri ćemo učiti postupak restauriranja različitih predmeta, otključavati novu opremu kako bi si olakšali posao i proširivati prostor kako bi otvorili nove mogućnosti restauracije. Na kraju restauracije ćemo popravljene predmete moći obojati i uljepšati kako god želimo.

Osim toga, u aukcijskoj kući ćemo moći licitirati vrlo rijetke predmete i napuštene skladišne parcele s tajanstvenim sadržajem kako bismo ih kasnije, nakon restauracije, mogli prodati za veliku svotu novca. Nažalost, The Repair House može se igrati samo na PC-ju i to putem Steama.