Image Alt

Kuvo TV

Top-down kooperativna pucačina Blackout Protocol od sada je dostupna putem Steam Early Accessa

Blackout Protocol je top-down kooperativni shooter sa rougelite elementima koju razvija Ocean Drive Studio, ranije poznat po svojoj igri Lost Eidolons. Kao zaposlenici S2P korporacije, u Blackout Protocolu borit ćemo se protiv raznih zombija i zlih ljudi koji su se uspjeli osloboditi i koji prijete da osvoje svijet.

Vrlo je bitno da se udružite s još dva prijatelja kako bi zajedno uspjeli prijeći jednu misiju, jer ako pokušate igrati sami, dosta ćete se namučiti. Možemo zaigrati sa četiri agenta; Boyscout, Beaker, Red i Scalpel, isprobati pet različitih misija i izabrati širok spektar oružja koja se mogu otključati tijekom igranja.

Agenti imaju određene vještine koje mogu koristiti, pa tako, primjerice, Boyscout može udariti od pod i odbaciti sve koji se nalaze u njegovoj blizini, dok je Scalpel agentica koja može liječiti druge. Nakon svake misije doći će jedna sigurnosna zona u kojoj se onda možete liječiti, kupovati razna oružja, kocke koje služe kako bi nadogradili ili uzeli nove vještine, a tu su i Data Nugs koji služe kako bi dobili nove bonuse, primjerice, da imate više novca na početku misije.

Blackout Protocol je moguće zaigrati na PC-ju, Xbox Series X/S i PlayStation 5 konzolama, a dostupan je po cijeni od 10€.