Image Alt

Kuvo TV

Quantum Error ipak ne dolazi na PlayStation 4, ali zato će stići i na PC

SF horror Quantum Error je već duže vrijeme bio u potpuno medijskom mraku, što je mnoge natjeralo da pomisle da je njegov razvoj možda u problemima. To, srećom, nije slučaj, ali da je došlo do određenih izmjena u razvojnom procesu spomenute igre, definitivno jeste.

Razvojni tim TeamKill Media službeno je potvrdio da je otkazao PlayStation 4 verziju igre, otkrivši kako je glavni razlog njenog otkazivanja tehnička inferiornost Sonyjeve prošlogeneracijske konzole. U priopćenju za javnost, iz ovog studija su potvrdili da su se nadali da će moći isporučiti PS4 verziju igre, unatoč činjenici da je Quantum Error od starta bio zamišljen kao PlayStation 5 naslov. Jednostavno, PS4 verzija bi zathjevala previše downgradeanja i mijenjanja assetsa, osvjetljenja i drugih tehnikalija, a sama brzina hard diska PlayStation 4 konzole ne bi bila dovoljna da zavrti samu igru. Zbog svega navedeno, najbezbolnija opcija je na kraju bila odustati od te verzije i fokusirati se na razvoj PS5, Xbox Series X/S i, kako smo ovom prilikom doznali, PC verzije.

Nažalost, trenutno nije poznato kada bi se Quantum Error mogao pojaviti u prodaji. Do nekih novih informacija, donosimo vam novi pogled na njegov gameplay.