Image Alt

Kuvo TV

Early Access verzija igre Life by You odgođena je za iduću godinu

Iako je ambiciozna simulacija života Life by You već krajem ljeta trebala zakoračiti u svoju Early Access fazu, to se ipak neće dogoditi. Naravno, pogađate, u pitanju je još jedna odgoda u nizu.

Paradox Interactive i Paradox Tectonic su službeno potvrdili da su odlučili odgoditi izlazak Early Accces verzije nove igre Roda Humblea, inače poznatog po radu na hitovima kao što su The Sims i Second Life. Prema novim detaljima, Life by You će na Steam i Epic Games Store umjesto 12. rujna ove godine ipak stići 5. ožujka 2024. godine – naravno, pod uvjetom da ne dođe do nove odgode.

Kao razlog odgode, Rod Humble i ekipa su naveli dodatno vrijeme potrebno za razvoj i prilagodbu igre, nakon što su dobili iznimno korisni feedback od prvih testera. Sukladno tome, dodatnih šest mjeseci razvoja bit će iskorišteno za vizualne preinake, dodatno poliranje gameplaya i upravljačkog sučelja, ubacivanje dodatnih jezika (uz ranije najavljeni francuski, njemački, engleski i španjolski, u Early Access verziji nas očekuje i talijanski i portugalski jezik) sređivanje alata za modove te, naravno, ispravljanje svih prisutnih bugova.