Image Alt

Kuvo TV

Pojavile su se nove naznake postojanja Red Dead Redemption Remastera

Da bi ranije glasine i leakovi o skorom dolasku Red Dead Redemption remastera ipak mogli biti nešto više od običnih glasina i leakova, najbolje govore nove informacije koje stižu od dobro poznatog leakera i insidera specijaliziranog upravo za Rockstar Games i njegove igre.

Poznati insider i leaker koji se krije pod nadimkm Tez2 otkrio je putem Twittera kako je na Rockstarovoj službenoj stranici primjetio nekoliko značajnih izmjena, koje se prije svega odnose na Red Dead Redemption. Naime, ažurirane su informacije vezane za ovaj Rockstarov hit, pri čemu je primjećen potpuno novi, očito redizajnirani logo, kao i novo kodno ime koje glasi RDR1RSP, što vrlo vjerojatno znači Red Dead Redempion 1 Remaster SP (single player).

I ovaj potencijalni leak se dobrim dijelom poklapa sa svime što smo ranije čuli o dugo očekivanom i, ako ćemo biti iskreni (osobito kada je u pitanju PC) prijeko potrebnog remastera. Ukoliko se doista radi o točnim informacijama, onda nas neće iznenaditi ni ukoliko nas uskoro dočeka i službena najava Red Dead Redemption remastera. Prema jednoj od glasina, istu bismo mogli vidjeti već tijekom idućeg mjeseca, dok bi sam izlazak igre mogao uslijediti tijekom jeseni. S druge strane, Take-Two Interactive, inače tvrtka u čijem je vlasništvu i Rockstar Games, otkrila je kako tijekom 2024. godine planira izdati nove interacije dviju ranije izašlih naslova, pa je isto tako moguće da je Red Dead Redemption jedna od tih igara. Kako god, spremi čekamo na Rockstar da se službeno oglasi.