Image Alt

Kuvo TV

Helldivers II navodno izlazi tijekom listopada

Kooperativna pucačina Helldivers II je još ranije potvrđena za ovu godinu, a sudeći prema informacijama koje su osvanule na ESRB stranici te iscurjelim detaljima sa briefinga tijekom Sonyjevog partnerskog programa, izlazak spomenute igre bi mogao biti znatno bliže nego što smo očekivali.

Na navednoj stranici osvanuo je rating za Helldivers II, u sklopu kojeg stoje klasične informacije poput one da se radi o iznimno brutalnoj, nasilnoj i krvavoj igri koja nije podobna za mlađe od 17 godina. Naravno, svi koji pažljivije prate gaming industriju znaju da objavljivanje informacija o ratingu za neku igru obično znači da je ista blizu svoga izlaska. Da bi doista tako moglo biti, potvrđuju i iscurjele informacije sa ranije navedenog Sonyjevog briefinga za partnere, tijekom kojeg je otkriveno da Helldivers II izlazi tijekom listopada.

Helldivers II je trenutno u razvoju za PlayStation 5 i PC, a hoćemo li ga doista vidjeti tijekom listopada, kada između ostalog izlazi i Marvel’s Spider-Man 2, mogli bismo doznati vrlo brzo.