Image Alt

Kuvo TV

Transformers: Reactivate će imati igrive likove iz Beast Warsa

Multiplayer akcija Transformers: Reactivate bi prilikom izlaska, ako je vjerovati novom potencijalnom leaku, mogla imati i likove iz Beast Wars spin-offa.

Prema tvrdnji leakera koji se krije pod nadimkom @DpzLuna, uz već potvrđene Autobote i Decepticone, u spomenutoj igri bismo mogli vidjeti i igrive Maximalse i Predaconse iz Beast Warsa. Iako ovaj leaker ovom prilikom nije otkrio o kojim likovima je riječ, Optimus Primal bi trebao biti sigurna oklada.

Naravno, s obzirom na to da se radi o neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, na iste ćemo do daljnjeg gledati s određenom dozom rezerve, iako nam se čini da njihovo pojavljivanje u igri svakako ima smisla. Optimus Primal i Maximalsi su bili i zvijezde nedavno izašlog filma Transformers: Rise of the Beasts, stoga bi nekako bio logičan potez da Splash Damage iskoristi popularnost filma i navedenih likova te neke od njih uvrsti u Transformers: Reactivate. No, kako god, na službene informacije ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

Transformers: Reactivate je inicijalno najavljen tijekom prošlogodišnjeg The Game Awardsa, no nakon inicijalne najave, nastupila je potpuna medijska tišina te o samoj igri nismo doznali gotovo ništa, izuzev potencijalnog leaka koji se odnosi na igrive likove koji sve do danas nije potvrđen. Ono što također Transformers: Reactivate je trenutno u razvoju za PC i konzole, a prvi zatvoreni test bismo trebali vidjeti nekada tijekom zime.