Image Alt

Kuvo TV

U EA Sports FC 24 Career modu moći ćemo osvojiti “zlatnu loptu”

EA Sports FC 24 (iliti FIFA 24 koja se više ne zove tako) donijet će nam tradicionalno impresivnu količinu sadržaja i unaprijeđenih modova, a Career je jedan od tih modova koji bi ove godine trebao dobiti poseban tretman, čak do te mjere da ćemo moći osvojiti i “zlatnu loptu”.

Ove godine, očekuje nas znatno dublji Manager i Player Career modovi. I dok je ovaj potonji prilično jasan te nam omogućuje da se doista okitimo maloprije spomenutim priznanjem, Manager Career bi mnogima mogao poslužiti kao dostojna zamjena za sve managerske igre. Ove godine, u ovom modu ćemo imati i trenere. Očekuju nas posebni treneri za golmane, obrambene, vezne i napadačke igrače), a imat ćemo i novi plan treninga. Na raspolaganju će nam biti tri vrste treninga – balansirani trening, trening fokusiran na fizičku pripremljenost igrača te trening koji za cilj ima mentalnu pripremu za utakmicu. Na dohvat ruke će nam prije samih mečeva biti i izvještaju o suparničkim timovima, što će nam omogućiti da što bolje i adekvatnije pripremimo taktiku. Djelić svega navedenog možete vidjeti i u novom traileru koji se nalazi ispod.

EA Sports FC 24 izlazi 29. rujna, a bit će dostupan za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo switch. Svi koji se odluče na kupovinu Ultimate Editiona dobit će rani sedmodnevni pristup igri, tako da će ju moći zaigrati već od 22. rujna.