Image Alt

Kuvo TV

Scenaristica Uncharteda radi na novoj velikoj Marvel igri

Amy Hennig i Skydance Media rade na novoj narativnoj akcijskoj avanturi smještenoj u Marvel univerzumu. Henning je najpoznatija po tome što je bila glavna scenaristica i kreativna redateljica prve tri Uncharted igre.

Nakon rada na Unchartedu, otišla je u Skydance 2019. godine gdje je radila sa Visceral Gamesom na novoj Star Wars igri koju je u konačnici otkazao Electronic Arts.

Skydance Media je do sada bi zadužen za Hollywoodske filmove, no sa dolaskom Amy Henning krenuli su njihovi gaming projekti. Njihova podružnica Skydance New Media će biti zadužena za stvaranje video-igara, a projekt s Marvelom je prva konkretnija informacija o njihovim planovima. Službeno su najavili partnerstvo s Marvelom a o igri su rekli da donose ”posve novu priču i pristup marvel univerzumu”, dok oko platformi na kojima će naslov biti dostupan su rekli da će se pojaviti na ”tradicionalnim gaming platformama kao i na streaming uslugama”.

Okvirni datum izlaska igre još se ne zna, pa ni ikakvi drugi detalji, no možemo očekivati konkretnije informacije jako brzo.