Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Vanguard neće biti prisutan na E3 2021 sajmu

Budući da je E3 2021 udaljen samo nekoliko sati, mnogi se nadaju da će dobiti nove informacije o svojim omiljenim igrama. Međutim, oni koji se nadaju vidjeti neke vijesti o Call of Duty: Vanguardu, sljedećeoj igri iz ovog FPS serijala, bit će razočarani jer novi izvještaj otkriva da ovaj naslov neće biti prisutan na ovogodišnjem E3 sajmu.

Prema VGC-u, Activision ne planira pokazati ništa o Call of Duty: Vanguardu tijekom E3 2021 sajma, već nas najvjerojatnije očekuje otkrivanje tijekom nekog Warzone događaja, slično onome kakvo smo vidjeli prošle godine prilikom najave Black Ops Cold Wara. Umjesto toga, vidjet ćemo pregled četvrte sezone ovog battle royalea tijekom Summer Game Festa 10. lipnja, odnosno danas.

Vanguard razvija studio Sledgehammer Games, a ako ne bude zastoja, ovaj će naslov stići na trenutne i prethodne generacije konzola, kao i na PC, sljedećeg studenog. Ova će nam igra ponuditi kampanju, multiplayer i zombije, sve to smješteno u Europu i Pacifik za vrijeme Drugog svjetskog rata, s radnjom usredotočenom na rođenje modernih savezničkih specijalnih snaga.

Iako je integracija Black Ops Cold Wara u Warzone bila donekle teška prošle godine, s temom ove igre koja je stigla prije samo nekoliko tjedana, čini se da prijelaz na Vanguard neće imati toliko problema. Izvještaj VGC-a spominje da je u planu integracija nove mape u battle royale, koja će biti najveća do sada, a bit će dostupna s lansiranjem nove igre.

Slično tome, spominje se da “praktički svi Activisionovi interni studiji sada rade na Call of Dutyju”, pa je malo vjerojatno da ćemo tijekom E3 2021. imati nove informacije o Crash Bandicootu, Tony Hawk´s Pro Skateru ili bilo kojoj drugoj igri ove tvrtke. No, nikad se ne zna..