Image Alt

Kuvo TV

Procurili su prvi detalji navodne Kojimine Xbox igre

Iako još nije službeno potvrđeno da takav projekt postoji, francuski  insajder SoloHunts je objavio prve detalje navodne Kojimine igre za Xbox.

Prošlo je nekoliko mjeseci otkako se za Hidea Kojimu, tvorca franšize Metal Gear Solid, pročulo da surađuje s Xboxom na svom sljedećem projektu. Čak je rečeno da će prethodno dogovoreni projekt biti zatvoren, a Kojima bi vrlo brzo počeo raditi na svom novom projektu.

Nedavno su se pojavili novi detalji Kojimine igre za Xbox u kojima je u biti naznačeno kakva će biti ova igra. Prema SoulsHuntsu, francuskom insajderu koji je imao točne informacije posljednjih mjeseci, Kojima će kreirati horor igru u partnerstvu s Xboxom.

Prema SoulsHuntu, među onim što smo doznali o Kojiminoj igri za Xbox, jeste to je navodno u pitaanju ista igra na kojoj je Kojima ranije planirao raditi s Google Stadijom, a o kojoj se pričalo ranije ove godine. Također, čini se da će igra koristiti epizodni format, što znači da puni naslov neće biti objavljen odjednom. SoulsHunt je također rekao da Xbox Game Studios neće kupiti Kojima Productions.

Kao što je to uobičajeno kod ove vrste glasina, važno je sve ovo uzeti s oprezom. Iako smo u posljednje vrijeme čuli puno o suradnji Kojime s Xboxom, teško je znati hoće li se bilo koja od ovih informacija pokazati istinitom. No, nadamo se da, ako se dogodi ova suradnja, nećemo morati još dugo čekati da je službeno saznamo.