Image Alt

Kuvo TV

GTA VI navodno neće izaći sve do 2025. godine

GTA 6 bi mogao biti smješten u današnje vrijeme i to u Vice City, no neće izaći prije 2025. godine. Tako se bar navodi u najnovijim neslužbenim informacijama, tj. glasinama.

Ovoga puta je izvor tih glasina poznati leaker Tom Henderson. U svom novom videu, Henderson tvrdi upravo navedeno, što se kosi sa prijašnjim navodima da će se GTA VI odvijati u 80-ima. Razlog tome je da Rockstar želi omogućiti svojim developerima slobodu da isprobavaju razne opcije i unose razni sadržaj koji ne bi ograničavao setting osamdesetih koji ipak zahtijeva određenu autentičnost.

Što se tiče izlaska tog modernog GTA VI, Henderson tvrdi da će proći još nekoliko godina prije izlaska. Prije je navodio 2023. godinu, no sada smatra da je realnije 2025. godina. Razlozi za to se kriju, prema Hendersonu, u tome da se Rockstar usredotočio na doborbit svojih zaposlenika koji su se premorili sa Red Dead Redemptionom 2, a Rockstar čeka da se nove konzole dovoljno prodaju, tj. budu dostupnije ljudima kako bi  izdali svoju novu igru koju bi moglo kupiti što veći broj ljudi. Naravno, tu je i činjenca da GTA V još uvijek jako dobro zarađuje, a uskoro i dolazi u novom ruhu za PlayStation 5, pa im se i ne žuri baš.

Sve ovo su, pak, samo glasine, i od Rockstara još nemamo ništa službeno.