Image Alt

Kuvo TV

Star Wars Jedi: Fallen Order 2 u prodaji već iduće godine? No, to nije sve..

… u navedenoj igri mogao bi nad dočekati i svojevrsni susret sa legendarnim sithom Darth Maulom!

Posljednjih dana, kruže glasine o sve izvjesnijem Star Wars Battlefrontu 3 (čiju bismo najavu, prema novom leaku, mogli vidjeti uskoro), da smo nakratko zaboravili na nastavak sjajnog Star Wars Jedi: Fallen Ordera, na kojem Respawn navodno već neko vrijeme radi. Ipak, novi potencijalni leak je tu da ispravi tu pravdu i otkrije nam nekoliko novih neslužbenih detalja.

Prema leaku koji stiže sa Reddita, Star Wars Jedi: Fallen Order 2 je doista u razvoju, a njegova radnja trebala bi se direktno nastaviti na onu iz prve igre. Prema objavljenim informacijama, u igri nas očekuje i susret sa Inferno Squadom, a novi inkvizitor bi mogao biti terrelianske rase. Također, spominje se kako bismo u cameo ulozi mogli vidjeti i već spomenutog Darth Maula, no konkretniji detalji vezani za njega ovom prilikom nisu navedeni.

Za kraj, leak navodi kako bi nova igra trebala iskoristiti sve prednosti Unreal Enginea 5, te da bi se u prodaji mogla pojaviti već iduće godine. Platforme nisu navedene, no za očekivati je da će se raditi o punokrvnom next-gen ostvarenju namijenjenom PS5, Xbox Series X/S i PC platformama.