Image Alt

Kuvo TV

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 navodno stiže znatno prije nego što smo očekivali

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 bi mogao izaći ranije nego što su mnogi očekivali. Nintendo je najavio igru još na E3 sajmu 2019. godine, no od tada nismo puno čuli o igri.

Mnogi analitičari su tvrdili kako Nintendo ”čuva” igru za izlazak nove verzije Switch konzole, zbog čega su se mnogi pomirili s time da još godinu dana neće vidjeti igru. No, čini se da ipak to neće biti tako dugo razdoblje.

Prema australskoj web trgovini Gameware, The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 izlazi tijekom drugog kvartala ove godine, između 1. travnja i 1. srpnja. Da li se to radi o grešci u smislu da su objavili informaciju koju nisu smjeli, ili su sami napravili procjenu i objavili taj datum, nije jasno.

Uz ovu igru, trgovina je navela da u svibnju izlazi i Shin Megami Tensei 3 Nocturne Remaster, koji također nema približan, a ni točan datum izlaska.

Budući da ništa nismo čuli o novoj Zeldi, čini se teško vjerojatno da će izaći u ovom razdoblju koji navodi australska stranica. No, ova informacija se poklapa sa nekim prijašnjim glasinama pa ako je iole točna, Nintendo bi trebao službeno najaviti igru uskoro.