Image Alt

Kuvo TV

Netflix najavio novu Sonic the Hedgehog animiranu seriju

Nakon preuranjene najave prošle godine, Netflix je ovoga tjedna službeno potvrdio kako se radi na novoj animiranoj seriji baziranoj na popularnom Seginom liku, Sonicu.

Nakon uspješnog filma i još par igara, Sonicu se vratila šira popularnost koja će se iskoristiti sa novom animiranom serijom za djecu na kojoj će uz Segu raditi WildBrain i Man of Action Entertainment. Man of Action su poznati po radu na Ultimate Spider-Man, Ben 10 i Mega Man:Fully Charged animiranim serijama, što je sasvim dobra referenca za novu 3D animiranu seriju. WildBrain su, s druge strane, radili na zadnjoj Carmen Sandiego seriji, Johnny Testu i LEGO Ninjago.  Nova serija, imena Sonic Prime, najavljena je za 2022. godinu.

Sonic Prime nije prva animirana serija. Sonic the Hedgehog, Adventures of Sonic the Hedgehog, Sonic Underground, samo su neki od animiranih projekata koji izlaze od 90tih. Zadnja animirana serija o Sonicu je bila Sonic Boom koja je završila 2017. godine nakon 104 epizode i jednom igrom Sonic Boom: Rise of Lyric.