Image Alt

Kuvo TV

Battlefield 6 službeno potvrđen za ovu godinu, najava nas očekuje već na proljeće

Nakon brojnih glasina i leakova vezanih za idući Battlefield, iz redova Electronic Artsa su nam konačno pristigle nove konkretnije informacije.

Tijekom najnovije financijske konferencije ovog velikog izdavača, potvrđeno je kako je izlazak nove Battlefield igre (vjerojatno šestog službenog nastavka) predviđen za ovu godinu, kao i to da ćemo njeno veliko predstavljanje i najavu vidjeti nekada tijekom proljeća.

Prema dodatnim informacijama, Battlefield 6 (ok, zvat ćemo ga tako) trebao bi koristiti sve mogućnosti next-gen konzola. U svakom smislu bi trebao biti dosad najimpresivnija igra u serijalu, sa dosad najvećim mapama i brojem igrača, spektakularnom prezentacijom i razinom uništivosti okoliša, pa sve do najrealnije borbe koja sve podiže na dosad neviđenu next-gen razinu. Kao usporedbu, mnogi već navode Battlefield 3, koji je donio ogroman iskorak u odnosu na prethodne naslove iz serijala.

Za sada nema riječi kada bismo točno trebali vidjeti veliko razotkrivanje igre. Također, još nije poznato ni hoćemo li je vidjeti na PS4 i Xbox One konzolama ili će ipak biti namijenjena isključivo novogeneracijskim strojevima i PC-u.