Image Alt

Kuvo TV

Far Cry 6 i Rainbow Six Quarantine i dalje su u planu za ovu godinu

S obzirom na to da je Ubisoft nedavno i službeno potvrdio kako Far Cry 6 i Rainbow Six: Quarantine izlaze tek iduće fiskalne godine, odmah su počela nagađanja da navedene igre nećemo uopće vidjeti ove kalendarske godine. Budući da iduća fiskalna počinje 1. travnja ove, a završava 31. ožujka iduće godine, mnogi su skloni mišljenju da će oba buduća Ubisoftova hita izaći tek 2022. no iz Ubisofta nas uvjeravaju da to neće biti slučaj.

Obe igre dodatno su odgođene zbog poteškoća sa kojima se Ubisoftovi developeri suočavaju zbog aktualne pandemije i remote rada, no sudeći prema novoj izjavi šefa Ubisoftovog financijskog sektora Frédéricka Dugueta, oba naslova bi se u prodaji trebala pojaviti najkasnije do rujna ove godine.

I dok čekamo neke konkretnije informacije o navedenim ostvarenjima, uključujući i njihove službene datume izlaska, doznali smo kako Ubisoft i njegova PR divizija, zbog još uvijek aktualne pandemije coronavirusa, trenutno razmišljaju da preimenuju Rainbow Six Quarantine. Hoće li ovaj Rainbow Six Siege PVE spin-off na kraju dobiti novo ime, ostaje nam da vidimo.