Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi: “Sledgehammer Games je 100% developer ovogodišnjeg Call of Dutyja”

Posljednjih dana javljaju se prve konkretnije glasine o ovogodišnjoj Call of Duty igri, a najnovije među njima tiču se razvojnog tima, koji je zadužen za novu igru. Još ranije smo se složili kako su dvije opcije najizglednije, te da su u pitanju Infinity Ward i Sledgehammer Games, a sudeći prema novim, iako neslužbenim informacijama koje doduše dolaze od prilično kredibilnog izvora, navodno je u pitanju “opcija broj 2”.

Prema informacijama kojima raspolaže poznata Call of Duty insiderska stranica ModernWarzone, Sldegehammer Games je 100% studio u kojem se trenutno “krčka” novi “Kalodjuti”. Za slabije upućene, radi se o studiju koji je ranije radio na igrama kao što su Call of Duty: WWII i Call of Duty: Advanced Warfare.

Ni Activision ni Sledgehammer se još nisu oglasili povodom ove tvrdnje, no činjenica da je navedeni studio tijekom proteklih 10ak dana otvorio više od 90 natječaja za posao sama po sebi govori da se nešto veliko doista kuha. Pratimo li tradiciju kada je u pitanju svaki novi Call of Duty i njegovo razotkrivanje, velika je šansa da na prve konkretnije informacije nećemo morati dugo da čekamo.