Image Alt

Kuvo TV

Jack Black glumi Claptrapa u nadolazećem Borderlands filmu

Glumačka postava nadolazećeg Borderlands filma polako ali sigurno dobiva svoju formu. Tako smo, uz ranije potvrđene Cate Blanchett (Lilith) i Kevina Harta (Roland), ranije ovoga tjedna doznali kako ćemo u filmu vidjeti i Jamie Lee Curtis (glumit će Tannis), a sinoć smo doznali i ime glumca koji će glas posuditi svima dragom robotu Claptrapu.

Naime, u ulozi Claptrapa čut ćemo američkog komičara i dežurnu “hollywoodsku ludu” Jacka Blacka. Uvijek otkačeni Jack Black trebao bi udahnuti život jednom od najpoznatijih likova cijele Borderlands franšize.

Svoje zadovoljstvo zbog angažmana ovog komičara nije krio ni redatelj filma Eli Roth, koji je sa Blackom surađivao na filmu The House with a Clock in Its Walls, otkrivši kako je angažman Blacka za ulogu Claptrapa u biti bila najlakša odluka koju su morali donijeti.

Snimanje Borderlands filma trebalo bi početi ove godine, a kako se stvari odvijaju veoma brzo, za očekivati je da ćemo uskoro doznati i još poneki detalj, uključujući i neko dodatno poznato glumačko ime koje će se pridružiti ovoj veoma zanimljivoj postavi.