Image Alt

Kuvo TV

Novi potencijalni leak sugerira da Far Cry 6 stiže znatno prije nego što smo očekivali

Iz Ubisofta su nedavno potvrdili kako ćemo Far Cry 6 sigurno vidjeti do rujna, no konkretniji datum izlaska navedenog ostvarenja još nije poznat. Ipak, ako je vjerovati novom leaku koji stiže direktno iz redova Microsofta, šesti nastavak ovog popularnog open world akcijskog serijala mogli bismo zaigrati znatno ranije nego što to očekujemo.

Novi leak stiže putem Microsoft Rewardsa, gdje je osvanuo nagradni natječaj u kojem je moguće osvojiti Far Cry 6 Xbox Series X bundle, koji doduše još nije ni najavljen. No, ono što je posebno interesantno, jeste da ovaj nagradni natječaj završava 6. travnja ove godine, koji sasvim slučajno pada na utorak – dan, kada inače izlaze veliki AAA naslovi.

Mnogi su ovaj leak protumačili i kao mogući datum izlaska igre, budući da smo već u prošlosti imali slične nagradne natječaje koji bi završavali na dan izlaska igre ili konzole koje bi bile i nagrade u takvim natječajima. U krajnjem slučaju, čak i ako se ne radi o preciznom datumu izlaska, ovaj full legitimni nagradni natječaj nam je dao potencijalni okvirni datum izlaska, koji ne bi trebao biti daleko od navedenog datuma.

Povodom ovog mogućeg leaka, za sada se nisu oglasili ni Ubisoft ni Microsoft. Radi li se o “pravoj stvari” ili samo o još jednoj ne baš najbolje protumačenoj glasini, ostaje nam da vidimo. U međuvremenu, Far Cry 6 je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.