Image Alt

Kuvo TV

Otkriveni prvi detalji Twisted Metal TV serije

Dugo nismo čuli ništa o Twisted Metal seriji, no danas se pojavila vijest o prvim glumcima koji će biti dio ovoga, doduše još nepotvrđenoga projekta PlayStation Productionsa.

Naime, Will Arnett je navodno dobio ulogu Sweet Tootha, najpoznatijeg i najprepoznatljivijeg lika iz nekada popularne franšize. Točnije, navodi se da će Arnett imati ”cameo voiceover ulogu” što je mnoge nagnalo na taj zaključak budući da se pretpostavlja da će Sweet Tooth biti jedan od CGI likova u seriji. Usto se priča da je PlayStation Productions ponudio glavnu ulogu Anthony Mackieu. On bi trebao glumiti glavnog lika Johna (o kojem ne znamo puno), a u jednom trenutku se razmišljalo i o Kumail Nanjianu.

Pojavili su se i prvi detalji o tome kakva bi ovo serija trebala biti. Opisuje se kao akcijska komedija o liku koji pokušava dostaviti čudni paket preko postapokaliptične pustopoljine kroz koju će susresti svakakve likove i njihova vozila. Poprilično jednostavna premisa za sada, koja ne daje puno više detalja. Sve ipak još uvijek ima neslužbenu notu budući da PlaySttaion Productions nisu službeno iznijeli nikakve informacije o seriji, niti ju još čvrsto potvrdili.

Ako vas zanima više o Twisted Metalu i što smo mi govorili o mogućoj seriji, poslušajte naš GoodGame podcast: