Image Alt

Kuvo TV

Final Fantasy VII Remake navodno ostaje trajna konzolaška PlayStation ekskluziva

Posljednjih dana česte su glasine koje govore o tome da se Square Enix sprema da tijekom Final Fantasy VII Remake Orchestra World Toura otkrije i poneku novost o “rimejku sedmice”. Iz Square Enixa su doista potvrdili da nas očekuje poneka nova najava, no o kakvim najavama se radi nije precizirano. Ipak, mnogi su skloni mišljenju kako nas očekuje potvrda dolaska Final Fantasy VII Remakea na PlayStation 5, ali i na PC. Gdje je u toj cijeloj priči Xbox verzije, pitate se? Sudeći prema novoj glasini, neće je uopće biti..

Nova neslužbena vijest stiže od leakera pod nadimkom Navtra, koji tvrdi da Square Enix doista sprema PS5 port navedene igre, koji će zapravo biti mnogo više od porta. Navodno se radi o “definitivnom”, tj. proširenom i tehnički unaprijeđenom izdanju, koje će istovremeno stići i na PC, dok će zbog trajne konzolaške ekskluzivnosti na Sonyjevim igraćim strojevima u potpnosti zaobići Xbox One i Xbox Series X/S.

Radi li se o točnim informacijama ili još samo jednoj glasini u nizu, ostaje nam da vidimo. U međuvremenu, Final Fantasy VII Remake  je dostupan na PlayStationu 4, pa tko voli, nek izvoli. 🙂