Image Alt

Kuvo TV

Sprema li se Rockstar za najavu GTA VI?

GTA fanovi čekaju, čekaju i uporno čekaju da dočekaju neku službenu vijest Rockstara o budućnosti GTA serijala. GRA V je izašao prije 7 godina i, osim novih verzija igre, nismo dobili nikakve naznake šestoga nastavka igre. No, najnoviji oglas za posao koji je objavio Rockstar čini se da bi čekanju mogao doći kraj, i da pripremaju prvi trailer za GTA 6.

Prema opisu oglasa koji su objavili, Rockstar traži osobu koja će montirati gameplay isječke kako bi se isti mogli koristiti u online i TV kamapanjama. Jasno je kako im treba pomoć u izradi teasera i trailera, no ne navodi se za koje igre će se raditi ti materijali. Mnogi ipak misle da to ima veze upravo sa Grand Theft Auto 6 igrom, te da je u pripremi njen prvi veliki trailer.

No, do tog trailera bi mogla proći praktički cijela godina. Nova verzija GTA 5 je pred izlaskom, a najava ”šestice” bi svakako utjecala na njenu prodaju. Rockstar nešto sprema, to je sigurno, no ostaje nedoumica oko toga da li se tiče GTA serijala ili nečaga drugoga.