Image Alt

Kuvo TV

Ekipa koja je radila na remakeu The Legend of Zelda: Link’s Awakeninga radi na novoj igri

Developerska ekipa koja je radila na remakeu igre The Legend of Zelda: Link’s Awakening počela je formirati nove timove za rad na idućem projektu. Još nije sigurno na kojoj će točno igri Grezzo raditi, no njihov najnoviji oglas za posao nam daje par tragova.

Naime, na web stranici Grezzo navodi se kako traže novoga programera. Pri opisu igre u oglasu navodi se da je smještena u srednjem vijeku, i da će biti ”stilska” (stylish), što može značiti dosta šarenila, a može značiti i napredniju grafiku ili primjetni stil kao u Zelda igrama.  Teško je još točno znati o kojem je projektu riječ, no i ovi kratki opisi mnogima daju za naslutiti da se radi o novoj Zelda igri koja je tek u predprodukciji.

Grezzo je također najviše radio na Zelda igrama, i to dosta uspješno, pa je dosta logično da su dobili povjerenje za nove projekte vezane za ovaj serijal.  No, nije ovoj developerskoj ekipi strano raditi ni na drugim projektima, kao što je to bila igra Ever Oasis. Za sada sve ostaje na nagađanjima, dok se netko od ljudi iz Grezza, ili iz Nintenda jasno ne izjasni.