Image Alt

Kuvo TV

Doznali smo potencijalni setting i naziv novog Call of Dutyja – očekuje nas “gerilsko ratovanje”

Proteklih dana počele su da se javljaju prve glasine vezane za ovogodišnji Call of Duty. Samo nekoliko dana nakon što je neslužbeno otkriveno da famozni “Kalodjuti 2021” radi Sledgehammer Games, stiže nam novi leak koji otkriva naziv i potencijalni setting nove igre.

Taj leak stiže od dobro poznatog Call of Duty insidera Toma Hendersona, koji tvrdi da ovogodišnje izdanje ovog FPS serijala neće biti smješteno u budućnost, već da će biti fokusirano na moderno gerilsko ratovanje. Naravno, to nije sve, jer njegov pomalo kripitični tweet mnogi su protumačili kao svojevrsni teaser za sam naziv igre koji bi mogao glasiti Call of Duty: Guerrilla Warfare.

Odluka da se settingom odmakne od dosadašnjih naslova za Activision bi se mogla pokazati veoma pametnim potezom, budući da bismo konačno dobili nešto novo, ne toliko eksploatirano na samoj gaming sceni.

Naravno, sve navedeno za sada bismo trebali uzeti u razmatranje sa određenom dozom opreza, no znajući Hendersonov kredibilitet, kada su u pitanju dosadašnji Call of Duty leakovi, vjerujemo da se ipak radi o “pravoj stvari”, no vjerojatno će proći još poneki mjesec prije nego što vidimo službenu potvrdu.