Image Alt

Kuvo TV

Marvel’s Avengers verzija za PlayStation 5 i Xbox Series konzole dolazi zajedno sa Hawkeye ekspanzijom

Crystal Dynamics su potvrdili kako razočarenje godine po izboru GoodGame čitatelja/ica, Marvel’s Avengers igre, dolazi 18. ožujka za PlayStation 5 i Xbox Series X konzole. Nova verzija će izaći istoga dana kad i već neko vrijeme najavljivana Hawkeye ekspanzija.

Nadogradnja na novu verziju igre će biti besplatna svima koji već imaju igraju, a ni novi superjunak neće nositi dodatne troškove. Najnoviji War Table livestream Square Enixa detaljno je predstavio novosti u igri, prvenstveno Hawkeyea, ali i gameplay elemente PlayStation 5 verzije ove igre. Što se tiče Hawkeyea i njegove priče, ona je inspirirana Old Man Hakeye serijalom stripa te Hawkeye stripovima iz 2020. godine, prvenstveno ”My Life as a Weapon” priči.

Marvel’s Avengers će za nove konzole nuditi i dva grafička modea, jedan nudi 60 framova u sekundi sa 4K rezolucijom, dok je druga opcija još jača. Učitavanje igre će biti iznimno kraće, što je dobra vijest za sve one kojima je duljina učitavanja bila jedna od glavnih minusa igre.

Možda će se i isplatiti isprobati Avengerse još jednom, na novim konzolama.