Image Alt

Kuvo TV

Predstavljena druga sezona za Call of Duty: Black Ops Cold War i Call of Duty: Warzone

Nastavljaju se ogromni updatei za dvije aktualne Call of Duty igre. Activision je predstavio veliki broj inovacija i sadržaja za iduću sezonu Call of Duty: Black Ops Cold Wara i Call of Duty: Warzonea koji dolazi 25. veljače, i svakako se fanovi imaju čemu veseliti.

Najveća novost je zombie mode za Black Ops Cold War, koji je ujedno ”iduće poglavlje Dark Aether priče koje vodi agente Requiema duboko u srce Rusije gdje će se susresti sa najvećim izazovom do sada”. Ovo iskustvo će, prema službenom opisu, događati unutar ogromnih igrivih prostora prožetima po Uralu, punima novih neprijatelja, novih nagrada i novih misija.

Uz zombie mode, najavljen je veliki broj upgradea, modifikacija municije, te novi skill tieri. Multiplayer dobiva povratak Gun Game modea, kao i multi-timski Hardpoint. Također dolaze i 4 nove mape, redom: Apocalypse, Golova, Mansion i Miami Strike i 4 nova Operatora.

Naravno, dolaze i nova oružja, koja će biti dostupna ili putem Battle passa, ili će biti kroz sezonu puštena u igru. U igru dolaze i nova vozila, dok Warzone dobiva dodatne nove modeove. Detaljnije i strukturiranije informacije možete vidjeti klikom na posebnu sliku za drugu sezonu koja vam je dostupna u ovom članku.

Većina ovoga novoga sadržaja, što je najbolje od svega, je besplatna a dolazi 23. veljače. Za zagrijavanje, ovaj vikend u igrama možete dobiti dupli XP.