Image Alt

Kuvo TV

Blizzard Arcade Collection najavljen i odmah pušten u prodaju

Leak koji se pojavio nekoliko sati prije početka BlizzConline 2021 eventa pokazao se točnim, budući da smo već na samom početku ovog digitalnog dočekala vidjeli najavu veoma zanimljive Blizzardove retro kolekcije, koja je odmah potom i stigla na PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch.

Blizzard Arcade Collection je još jedna sjajna kompilacija Blizzardovih klasika, u kojoj se nalazi tri legendarna hita: The Lost Vikings, Rock N Roll Racing i Blackthorne. Ova kolekcija već neko vrijeme je dostupna kao dio druge, još veće Blizzardove kolekcije pod imenom The Celebration Collection, koja je povodom 30. obljetnice ovog gaming velikana ranije ovoga mjeseca stigla na PC.

Stoga, svi PC igrači koji su već kupili The Celebration Collection, dobili su ovu kolekciju potpuno besplatno. Sličan scenarij dočekao je i “konzolaše” koji su ranije kupili The Commemorative Collection.

Ova ultimativna kolekcija izašla povodom doista velikog Blizzardovog jubileja dostupna je po cijeni od $29.99, dok Blizzard Arcade Collection možete kupiti za $19.99.