Image Alt

Kuvo TV

Turok remasteri su se pojavili na PlayStation Storeu, čini se da uskoro izlaze

Turok se čeka već neko vrijeme, a iako nam nedostaje službenih vijesti o dolasku nove Turok igre, ili barem remasteru prva dva nastavka, napokon se opet počelo govorkati o igri. Prvenstveno o remasteru prva dva nastavka i njihovom dolasku na PlayStation 4 konzolu. Lista trofeja je otkrivena još prošle godine, a sada se čini da bi uskoro i službeno mogli dobiti potvrdu izlaska igre.

Naime, remaster Turoka se može pronaći na PS Storeu, a ako koristite mobilnu aplikaciju za pretraživanje, možete pronaći i Turok 2: Seeds of Evil u ponudi. Obje stranice imaju pune opise igre, screenove, a i datum izlaska – 25. veljače 2021. godine.

Dolazak remastera i nije toliko veliko iznenađenje, budući da iste imamo na drugim platformama već neko vrijeme. No, PlayStation 4 igrači/ice nikako nisu došli u priliku da zaigraju ove remastere, sve do sada, bar se tako čini.

Turok 1 i Turok 2 Remasteri donose prilagodbu igre za današnje televizije, kao i HD rezoluciju, a i, očito, trofeje. Sve je izglednije da kolekcija izlazi već idućega tjedna, no još čekamo službenu potvrdu.