Image Alt

Kuvo TV

R6 Siege: Crimson Heist DLC donosi novog operatora, samoubilačke dronove i novu mapu

Dobro, OK, nova mapa nije nova, već je redizajnirana. Naravno, to ne umanjuje gušt u činjenici da igra stara punih pet godina i dalje redovno dobija nadogradnje i sadržaj.

Crimson Heist nam kao što naslov govori, donosi novog operatora imena Flores. Ono čime se Flores ističe jest upotreba drone-like uređaja s kojim bauljamo po mapi i imamo mogućnost taj isti dron “ukopati” na fiksnu poziciju (što ga čini potpuno otpornim na bilo kakva oštećenja od strane klasičnih oružja) i detonirati ga protivnicima u facu. Zvuči sjajno, zar ne? Naravno, kao bi Defenderi stigli reagirati, nakon “ukopavanja” Floresovog dronea, imaju pune tri sekunde za reakciju, odnosno hvatanje magle iz te prostorije. Nekako nam se čini da bi ipak najbolja strategija bila uništavanje drona prije nego se “ukopa”.

Uz novog operatora, imamo i novo sekundarno oružje imena “Gonne-6” za Attackere. Prednost ovog oružja je njegova eksplozivna narav s kojim možemo rušiti zidove i uništavati gadgete koji su inače “neuništivi” za standardna oružja. Za više o novom DLC-u imena Crimson Heist, škicnite službeni dev video.

Uz DLC, Ubisoft je objavio da u suradnji s Capcomom donosi crossover u pogledu skinova za operatore. Tako će primjerice, Zofia biti jedan od prvih operatora koji će će se preobraziti u Jill Valentine. Kako to izgleda, možete škicnuti u postu s Twittera.