Image Alt

Kuvo TV

Tarsier Studios se rastaje od Little Nightmares serijala i okreće se drugim projektima

Kako stvari stoje, nedavno izašli Little Nightmares II će ujedno biti i posljednji naslov iz ovog serijala na kojem su radili njegovi tvorci iz Tarsier Studiosa.

Ovaj razvojni tim, koji je još krajem 2019-te postao i dio sve većeg Embracer Groupa, u narednom periodu će biti fokusiran na razvoj potpuno novog IP-ja, no to ne znači da u budućnosti nećemo vidjeti još poneku igru iz ovog sjajnog horror serijala. Naprotiv, pravima na Little Nightmares IP raspolaže Bandai Namco, što znači da bi ovaj izdavač u budućnosti razvoj potencijalnog trećeg nastavka mogao povjeriti nekom drugom studiju.

S druge strane, na kakvom bi novom projektu mogli da rade kreativci iz Tarsiera, ostaje nam da vidimo. U horror i platformerskim žanrovima lijepo su se snašli, pa je logično da bi i iduća njihova igra mogla biti slične tematike, no isto tako, voljeli bismo ih vidjeti kako se snalaze i u drugim žanrovima. U međuvremenu, naša velika Little Nightmares II recenzija je u pripremi i uskoro ćete moći iz prve ruke da doznate što mislimo o navedenoj igri.