Image Alt

Kuvo TV

Speed Limit – Otvorene prednarudžbe za fizičko i kolekcionarsko izdanje igre

Studio za izradu videoigara Gamechuck, izdavač videoigara Chorus Worldwide Games i izdavač fizičkih izdanja videoigara Strictly Limited Games ponosno objavljuju početak prednarudžbi fizičkog te kolekcionarskog izdanja video igre Speed Limit za konzole PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Speed Limit fizičko izdanje dolazit će s videoigrom i posebnim artbookom te će biti dostupno u ograničenoj ponudi od 3.300 primjeraka za Nintendo Switch, odnosno 1.700 kopija za PlayStation 4.

Speed Limit kolekcionarsko izdanje dolazit će s videoigrom, posebnim artbookom, soundtrackom na izdvojenom mediju, posterom te naljepnicom, a bit će dostupno u ograničenoj ponudi od 700 primjeraka za Nintendo Switch, odnosno 350 kopija za PlayStation 4.

Usto, zasebno će se moći kupiti posebni artwork iz videoigre, isprintan na aluminijskoj pločici dimenzija 14 x 17 x 3mm, u ograničenoj ponudi od 149 komada.

Isporuka je predviđena za svibanj, odnosno lipanj ove godine. Prednaručiti igru možete ovdje. 

Gamechuck su detaljno obradili prošloga ljeta naši kolege iz Mrtvog piksela, a njihove dojmove možete pogledati u videu: