Image Alt

Kuvo TV

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dolazi na Nintendo Switch, ali i na nove PlayStation i Xbox konzole

Jedna od najboljih igara 2020. godine, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, uskoro bi mogla doći i na još neke platforme.

Hit remake legendarna prva dva nastavka Tony Hawka donio je puno sreće starim fanovima, a zadobio i dobar broj novih, a utjecaj igre bi se mogao prošiti i izvan PlayStation i Xbox konzola. Točnije, pojavljuju se prve naznake kako bi igra trebala doći na Nintendo Switch.

Svojevrsni tease za dolazak igre na Switch pokrenuo je sam Tony Hawk na svom Twitter profilu kada se osvrnuo na dolazak Crasha 4 na nove platforme te je ”zamolio” Crasha da pokuša isto napraviti i za Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Crash je brzo odgovorio i zamolio Activision da učini nešto, a onda se pridružila i službena Nintendova Twitter stranica.

Iz ove mini predstave poprilično je jasno kako bi Tony Hawkova igra mogla doći na PlayStation 5, Xbox Series X, a i Nintendo Switch. Ovakav potez svakako nije preveliko iznenađenje, s obzirom na popularnost igre i trend da sve novije igre sa ”četvorke” dolaze i na ”peticu”, no treba još pričekati i službeniju objavu.

Tony Hawk je natuknuo kako bi za ovu Crashovu uslugu mogao napraviti poseban skateboard za njega, pa nema se čini da bi Crash mogao biti i bonus lik u novoj verziji Tony Hawkove kolekcije. No, kako smo rekli, treba još malo pričekati službenu Activisionovu objavu.