Image Alt

Kuvo TV

Najavljen PUBG: New State, igrat ćemo ga isključivo na mobilnim uređajima

PUBG jaše dalje, barem na mobilnim uređajima. Krafton i PUBG Studio najavili su još jedan novi PlayerUnknown’s Battlegrounds projekt, imena PUBG: New State.

New State je i dalje battle royale igra, koja je izrađena ”od nule” specifično za mobilne uređaje, a tematski je smještana nekoliko godina nakon originalnog PUB-a. Zasada nema točan datum izlaska, no potvrđeno je kako će sigurno izaći ove godine.

Kreatori igre su naveli kako im je za izradu New Statea pomogao PUBG Mobile i iskustva igranja te igre na mobitelima. Najavljuju da će jednostavni gameplay, koji je lako za naučiti, no teško za majstorski ovladati njime, biti prisutan i u ovoj novoj igri, a i grafički će nova igra biti puno naprednija od prošle verzije.

Kratke informacije o igri možete vidjeti i u posebnom prvom traileru, koji naglasak stavlja na već otvorene prednarudžbe.

Igra od ovećih novosti donosi razne opcije za customizaciju oružja, slično Blueprints sistemu iz Call of Duty: Black Ops Cold War. Najavljene su i nove, kompleksnije mape, o kojima ćemo čuti više detalja u bliskoj budućnosti. U svakom slučaju, zanimljivi je ovo potez PUBG-ovaca  jer koncentracija samo na mobilno igranje može biti rizik, no ogromna fan baza serijala i ove inovacije mogle bi unijeti promjene u to kako viđamo ovaj žanr na mobilnim uređajima.