Image Alt

Kuvo TV

State of Play – Livestream

Večeras sa početkom u 23h Sony će održati novi State of Play stream, koji će biti posvećen nadolazećim PS4 i PS5 igrama. Službeni detalji oko onoga što bismo mogli vidjeti tijekom nove polusatne prezentacije za sada nisu poznati, no leak koji se danas pojavio govori da nas očekuje update o nekolicini ranije najavljenih igara i PS4/PS5 portova hitova koji su već dostupni na drugim platformama.

Prema leaku, očekuje nas update o igrama kao što su Godfall i Destruction AllStars. Trebali bismo vidjeti najavu PS4 i PS5 portova indie hitova Among Us i Hades, a u fokusu će biti i novi prikazi nadolazećih ostvarenja, kao što su Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, Goodbye Volcano High, Oddworld Soulstorm i Five Nights at Freddy’s: Security Breach. Za kraj, navodno nas čeka i razotkrivanje PS5 verzije GTA V. Hoćemo li vidjeti i poneko iznenađenje (khm, khm, Elden Ring, khm, khm, God of War, khm, khm, Silent Hill, khm..), doznat ćemo uskoro.

Kao i uvijek, kompletan State of Play moći ćete uživo da pratite i putem svog omiljenog gaming portala. Stoga, pridružite nam se večeras i zajedno sa nama ispratite sve novosti.