Image Alt

Kuvo TV

Zbog nedavnog hakerskog napada, CD Projekt RED odgodio novi veliki patch za Cyberpunk 2077

Nakon epskog debakla Cyberpunka 2077, CD Projekt RED je obećao da će se igračima iskupiti tako što će tijekom siječnja i veljače izbaciti dvije velike nadogradnje koje bi trebale riješiti hrpetinu propusta. Siječanjska nadogradnja baš i nije pretjerano popravila situaciju, pa su oči cijele gaming scene bile uprte u veljaču i drugi update.

U međuvremenu, ovom studiju za vratom su se našli i ulagači ali i poljska vlada, koja mu je pod prijetnjom ozbiljnih novčanih kazni dala ultimatum da stvari popravi do kraja veljače. U međuvremenu, CD Projekt RED je ovih dana bio i “žrtva” velikog hakerskog napada…

Nego, ako ste primjetili da smo u prethodnoj rečenici akcentirali ono “žrtva”, to je zato što nas je jučer iz CD Projekt RED-a pristiglo priopćenje, koje smo, ako ćemo biti iskreni, u neku ruku i očekivali. 🙂

Naime, iz ovog poljskog studija otkrili su kako ranije najavljenu nadogradnju ipak nećemo vidjeti do kraja veljače, nego tek nekad tijekom druge polovice ožujka. Kao razlog ove odgode, CD Projek RED navodi probleme koji su se pojavili nakon hakerskog napada, tijekom kojeg je navodno ukraden i sam source code igre.

Zašto cijela vijest ima pomalo sumnjičav ton, pitate se? Odgovor na to pitanje nameće se sam po sebi, nudeći nam isključivo dvije opcije. Prva je ta da ekipa iz CD Projekt RED-a još jednom pokušava igračima zamazati oči i kupiti si dodatno vrijeme kako bi spasila golu kožu, a druga je da su doista teški baksuzi. Što je od toga istina, ostavljamo vam da sami prosudite. Mi ćemo pričekati tu drugu polovicu ožujka..