Image Alt

Kuvo TV

Final Fantasy VII Remake Intergrade sa Yuffie misijom dolazi na PlayStation 5

Na iznenađenje i oduševljenje mnogih fanova Final fantasy VII Remakea, na sinoćnjem STate of Playu je predstavljeno puno novosti vezanih za budućnost ove igre. Kao što znamo, remake nije ni blizu dovršen, još nas čeka više od 70 posto priče, a i puno više gameplaya nego do sada, a i dalje nije jasno kako i kada ćemo sve to dobiti. Ovo predstavljanje PlayStation 5 verzije igre je svakako dio toga, a uz ispoliranu grafiku, bolje performanse, brža učitavanja, PlayStation 5 upgrade donosi i sasvim novu misiju!

Yuffie Kisaragi, dio originalnog tima iz Final Fantasyja VII, biti će glavna junakinja ove sasvim nove epizode u kojoj ćemo s Yuffie pokušati infiltrirati u Shinru. No, Yuffie neće biti jedini novi igrivi lik, tu je i Sonon, član Avalanchea koji je poprilično iznenađenje. Iako Sonon neće biti u potpunosti igrivi lik kao Yuffie, već će moći primati određene komande, Remake je otvorio razne druge mogućnosti i sasvim novo područje za novi sadržaj, a i poremetio očekivanja FF VII fanova oko toga što će sve Remake u budućnosti donijeti.

Uz novi sadržaj i spomenute performanse, redatelj Tetsuya Nomura je najavio i novi photo mode, kao i podršku za DualShock 5 kontroler, tj. adaptivne triggere, kao i još neka iznenađenja što se tiču hardwarea nove konzole.  Svi vlasnici PlayStation 4 verzije igre dobiti potpuno besplatno cijeli FF VII Remake update, izuzev ove epizode koju ćemo, nažalost, morati dodatno platiti. Više o svim novostima možete vidjeti u još jednom traileru posvećenom samo tehničkim inovacijama nove verzije Remakea, s posebnim imenom Final Fantasy VII Remake Intergrade.

FF VII Remake je dostupan za PlayStation 4. Final Fantasy VII Remake Intergrade dolazi za PlayStation 5 10. lipnja. Više informacija i teorija o ovom updateu iznosimo uskoro.

E, da, i na kraju vidimo na trenutak, kažu, Weissa, villaina iz Dirge of Cerberusa.