Image Alt

Kuvo TV

Sony navodno sprema svoj odgovor na Xbox Game Pass servis

Jučerašnji Bloombergov izvještaj o doista čudnim Sonyjevim odlukama podigao je prilično gust oblak prašine i pomalo uznemirio PlayStation igrače ali cijelu gaming scenu. Stoga nije čudo što su forumi od jučer krcati brojnim diskusijama i pitanjima vezanim za budućnost brojnih Sonyjevih franšiza te planovima vezanim za borbu sa Microsoftom i njegovim doista sjajnim Xbox Game Passom, koji iz dana u dan postaje sve značajniji dio cjelokupne gaming scene.

Odgovor na to pitanje dao je veteran gaming industrije i jedan od tvoraca God of Wara David Jaffe, koji je putem svoga YouTube kanala prvo podijelio svoje mišljenje vezano za reakcije gamera, koji sve češće pozivaju Sony na otpuštanje predsjednika Sony Interactive Entertainmenta Jima Ryana, a zatim otkrio i neke informacije koje se u neku ruku tiču budućnosti PlayStation brenda.

Naime, on je na neki način stao na Ryanovu stranu, pokušavajući da smiri tenzije i apelirajući na igrače da budu strpljivi, budući da Sony sprema nešto posebno, što bi zapravo moglo biti odgovor na Microsoftov Xbox Game Pass.

Iako nije precizirao o čemu se radi, Jaffe je dodao kako je iz pouzdanih izvora, koji dolaze direktno iz Sonyja, čuo da se nešto opasno kuha te da bi upravo to moglo biti Sonyjev odgovor na Xbox Game Pass.

O čemu se točno radi i što nam to Sony sprema, za sada možemo samo nagađati. Očekuje li nas možda neko spajanje PlayStation Now i PlayStation Plus servisa ili je posrijedi nešto potpuno novo, ostaje nam da vidimo.