Image Alt

Kuvo TV

Terminator: Resistance next-gen nadogradnja najvjerojatnije neće biti dostupna pri launchu PS5 verzije

Budući da se polako bliži ranije najavljeni izlazak PlayStation 5 verzije igre Terminator: Resistance, brojne vlasnike PS4 verzije zanima hoće li već od 30. travnja dobiti besplatnu next-gen nadogradnju. Kako stvari stoje, to se najvjerojatnije ipak neće dogoditi.

Iz Reef Entertainmenta su službeno potvrdili da će besplatna next-gen nadogradnja ipak najvjerojatnije malo kasniti te da neće biti dostupna odmah prilikom launcha PS5 inačice. Kao razlog odgode, naveli su da je potrebno još nekoliko tehničkih sitnica sa Sonyjeve strane, kako bi besplatni upgrade za PS5 mogao funkcionirati kako treba.

Ovo neće biti prvi put da next-gen upgrade neke PS4 igre kasni u odnosu na izlazak PS5 verzije. Sličnu situaciju imali smo nedavno sa naslovima kao što su Crash Bandicoot 4: It’s About Time i Yakuza: Like a Dragon, koji su također prilikom launcha PS5 verzija imali određene tehničke probleme, pa njihova besplatna next-gen nadogradnja nije bila dostupna prilikom njihovog izlaska.

Osim za PlayStation 4, Terminator: Resistance je trenutno dostupan i za Xbox One, odnosno PC. Gdje je u svemu tome i verzija za Xbox Series X/S, za sada nije poznato.