Image Alt

Kuvo TV

Iduća Assassin’s Creed igra mogla bi biti sličnija Unchartedu nego svojim prethodnicima

Najnovije neslužbene informacije vezane uz Assassin’s Creed serijal spominju drastičnu promjenu u gameplayu.

Naime, prominentniji leaker iz gaming industrije ovoga tjedna je napisao kako je najnovija Assassin’s Creed igra bila fokusirana na Rikarda Lavljeg Srca, bivšeg engleskoga kralja, no nije jasno da li su Ubisoftovci odustali od te ideje. Leaker navodi kako je ideja svakako prihvaćena kao jedna od tema za buduće nastavke, te da je moguće da je ipak zamrznuta i da nije projekt na kojem developerski tim trenutno radi.

Ono što je zanimljivo, tvrdi poznati insider koji je već imao točne rane informacije o Assassin’s Creed  igrama, je kako bi iduća igra trebala biti linearnija, a napredovanje slično Uncharted igrama, a ne Valhalli i open-world principu koji je krasio Assassin’s Creed  igre. Ta nova igra, koja sigurno neće izaći ove godine, fokusirala bi se na dva lika, a priča bi se odvijala iz dvije perspektive, no detaljnije informacije ipak nisu navedene.

Ovo je sve ipak u području glasina i samo idu u prilog prijašnjim nagađanjima o tome da novi nastavak Assassin’s Creeda nećemo vidjeti ove godine, no sada imamo i neke nove potankosti koje će zasigurno zaintrigirati fanove, bez obzira što nisu potvrđene.