Image Alt

Kuvo TV

Veliko natjecanje u LOL-u, powered by KUVO TV

Prva regionalna televizija sa sjedištem u Banjaluci i programskim sadržajem u potpunosti namijenjenim ljubiteljima video igara, organizira natjecanje za najjače gejmere.

KUVO TV – televizija koja je sama po sebi postala brend među ljubiteljima gaminga, otvara natjecanje u LOL-u. Turnir će trajati od 12. svibnja do 1. lipnja online, dok će se veliko finale održati 6. lipnja u Banjaluci.

Organizatori pozivaju sve LOL gamere iz Ex-Yu regije starije od godina da prate njihove društvene mreže, gdje će dobiti više informacija u vezi sa samim prijavama za natjecanje.

O TURNIRU

KUVO LEGENDS je natjecanje za petočlane League of Legends timove. Turnir se igra online sa LAN završnicom u Banja Luci 6. lipnja.

Svi sudionici turnira moraju biti stariji od 16 godina i sa aktivnim EUNE League of Legends nalogom koji će koristiti tokom online faze turnira.

Kvalifikacije

Turnir će imati dvije kvalifikacione runde:

  • 12. svibnja od 18:00 – 1. kvalifikaciona runda – prijave na linku
  • 14. svibnja od 18:00 – 2. kvalifikaciona runda – prijave na linku

Kvalifikacije će se održati na platformi challengermode.com. Kvalifikacije su limitirane na 64 prijavljena tima. Iz svake kvalifikacijske runde prolaze po 4 tima. Kvalifikacije se igraju po principu single-elimination bracketa. Pored prijava, od timova se očekuje da odrade i check-in fazu uoči početka kvalifikacija.

Prijave i sudjelovanje na turniru su besplatni za sve timove.

Kvalifikacijska faza neće biti streamana od strane Kuvo TV. Streamanje mečeva iz kvalifikacijske faze je dozvoljeno natjecateljima uz jasnu napomenu koje je natjecanje u pitanju u imenu streama i obavezno korištenje logoa Kuvo TV.

Nagradni fond

Nagradni fond turnira iznosi 2000 EUR u preraspodjeli:

  1. mjesto – 1250 EUR
  2. mjesto – 750 EUR.

Na našim prostorima još uvijek se bojažljivo ulaže u svijet video igara, ali mi smo odvažni u želji da približimo svjetske standarde regionalnoj publici. U skladu sa tim, organizujemo i ovo natjecanje, za koje se nadamo da će nastaviti tradiciju i narednih godina. Vjerujemo da će biti zadovoljavajući odziv svih koji vole izazove. Važno je da napomenemo da će se stream odvijati preko Twitcha i Youtubea, dok će se veliko finale održati uživo u Banjaluci”, navode organizatori.

Zaljubljenici u video igre, uz KUVO TV dobili su nov, jedinstven i kvalitetan esport i gaming sadržaj. Jedna od najuzbudljivijih industrija današnjice, prošle godine postala je bogatija za još jedan TV kanal kojeg čini ekipa sa urbanim pristupom, entuzijazmom i željom da približi gaming što većem broju publike. Timski stvaraju zabavne emisije, namijenjene mlađoj populaciji, budućim profesionalnim gamerima, aktivnim esportašima, ali i organizuju turnire, među kojima se ističu u igrama Valorant i PUBG. KUVO TV sada pravi novi iskorak tamičenjem u LOL-u, koji će regionalni gaming podići na viši nivo.

KUVO TV je pokrenut u listopadu 2020. godine sa ciljem da predstavi svijet video igara kroz brojne formate – od live esport prenosa, streaming večeri uz popularne gamere, preko zanimljivih recenzija novih naslova i kratkih vijesti iz gaming svijeta, pa sve do testiranja gaming opreme i razgovora sa uspješnim igračima.

Sve dodatne informacije potražite na KUVO TV društvenim mrežama: FacebookInstagram, Youtube, Twitch, Discord.