Image Alt

Kuvo TV

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kasni na PlayStation 5 zbog tehničkih problema

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 šesti je dio serijala Sniper Ghost Warrior i nastavak igre Sniper Ghost Warrior Contracts iz 2019. godine. Igra bi trebala izaći 4. lipnja, a datum izlaska još uvijek ide prema planiranom na svim platformama, osim na PlayStationu 5 .

Prema izjavi koju je dao developer CI Gamesa na društvenim mrežama, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je i dalje planiran da izađe na PS4, Xbox One, Xbox Series X/S i PC 4.lipnja, ali zbog “nepredviđenih tehničkih poteškoća” koje su nedavno otkrivene došlo je do odgode verzije za PS5.

Kako bi se ispričao za kašnjenje, developer je obznanio da će sva PS4 izdanja dolaziti sa besplatnom digitalnom nadogradnjom na PS5 verziju igre, koja će biti spremna za preuzimanje poslije izlaska, kako bi PS5 igrači još uvijek mogli uživati u igri 4.lipnja.

Što to znači? To znači da, premda PS5 igrači neće moći igrati igru sa featureima sljedeće generacije na dan izlaska, moći će igrati PS4 verziju igre na dan izlaska, a potom nadograditi na PS5 verziju igre čim ista postane dostupna.

Developer je također ponudio i prvi “veliki DLC” (koji uključuje nove i opsežne regije sa novim zadacima) besplatno za kompletnu igraću zajednicu na svim verzijama.

Poručio je: “Još jednom se želimo ispričati zbog kašnjenja i uvjeriti našu cijenjenu zajednicu da radimo sve da riješimo to što je prije moguće, ali s jednakim obzirom za naš vrijedan tim“.