Image Alt

Kuvo TV

Blizzard će nam idući tjedan prikazati 2 sata Overwatcha 2

Blizzard je bio relativno tih kada je u pitanju Overwatch 2. Developer je u veljači na Blizzconu pokazao neke nove dizajne likova, ali o samoj igri nije bilo puno novosti. To bi se moglo promijeniti, jer 20. svibnja Blizzard će održati dvosatni prijenos uživo fokusiran na PVP elemente Overwatch sequela.

Blizzard kaže kako će prijenos sadržavati “prvi pogled na PVP promjene koje dolaze u Overwatch 2.” U streamu će se također pojaviti i direktor Overwatcha 2 Aaron Keller, koji je preuzeo posao od Jeffa Kaplana zajedno sa vodećim dizajnerom heroja Geoffom Goodmanom i suradnikom art direktora Dionom Rogersom. “Od novih mapa do glavnih igrinih ažuriranja, oživljavamo jezgru Overwatcha“, kaže Blizzard. Prijenos će se emitirati na Twitchu i YouTubeu u 21h.

Overwatch 2 je prvi put najavljen na Blizzconu 2019, a očekuje se da će izaći 2022. godine. Usprkos tome, čini se da će Blizzard biti otvoreniji prema razvoju kako vrijeme bude prolazilo. Uz stream, developer će također održati AMA na Redditu 24.svibnja.