Image Alt

Kuvo TV

NieR: Automata HD Texture Pack Mod je dovršen nakon četiri godine razvoja

NieR: Automata ima bazu lojalnih PC igrača unatoč skandalu sa korisničkim recenzijama koji se dogodio krajem ožujka ove godine. Igrači na Steamu su bili ljuti zato što su grafička poboljšanja izostajala iz igre nekoliko godina nakon izlaska. Square Enix i Platinum Games su uvidjeli ove probleme i najavili kako rade na tome da donesu potrebna poboljšanja na Steam u jednom trenutku u budućnosti. No, dobra je stvar to što je modding zajednica tako velikodušna, što je rezultiralo time da NieR: Automata HD Texture Pack dobije i svoje posljednje veliko ažuriranje nakon četiri godine razvoja.

Modder nadimka GPUnity, koji stoji iza paketa HD tekstura, objavio je zbog čega je tako neumorno radio na modu: “NieR: Automata je jedna od mojih omiljenih igara. Nažalost, pati od nekih mutnih tekstura koje kvare prezentaciju. Moj je cilj pružiti prirodno obnavljanje tekstura niske rezolucije, zadržavajući originalan izgled.”

Konačno ažuriranje učvršćuje rad GPUnityja na preko 300 tekstura. Upozorenje je mali pad performansi, ali GPUnity je tu kao rješenje ponudio verziju paketa HD tekstura za igrače sa slabijim konfiguracijama.

Kako na kraju izgleda ova modifikacija, možete pogledati u dolje priloženom traileru, a ukoliko želite preuzeti NieR: Automata HD Texture Pack, slijedite ovaj link.