Image Alt

Kuvo TV

Stiže nam još informacija o The Dark Pictures: House of Ashes

Nismo čuli puno toga o The Dark Pictures: House of Ashes još od najave u studenom, ali izgleda da je Supermassive Games odlučio prekinuti šutnju objavom slike iz igre na službenoj stranici Twittera, uz koju je komentirao “Dovoljno ste dugo bili u mraku.”

Ovo implicira kako bi Supermassive Games mogao uskoro izbaciti više informacija na svjetlo dana, s obzirom na to da je o igri objavljeno relativno malo detalja.

Radnja sljedeće igre u serijalu odvija se 2003. godine tijekom rata u Iraku, gdje se agentica CIA-e Rachel King pridružuje elitnom vojnom odredu tijekom akcije protiv podzemne baze koja skriva kemijsko oružje. Međutim, potres pokopava obje strane pod zemljom, gdje drevne zle sile izranjaju iz ostataka sumerskog hrama.

House of Ashes je u razvoju za PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S i Xbox One, a trebao bi trebao izaći 2021. godine, iako nije naveden čvrst datum izlaska. Bilo bi logično da igra izađe u listopadu pred Halloween, jer bi se to poklopilo sa prošlogodišnjim izlaskom Little Hope. No, nadamo se vidjeti više informacija o igri na E3-u koji stiže idući mjesec.